Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα σειρά Star Trek με τον Patrick Stewart ως Captain Picard

*
Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δήλωση έκανε ο Patrick Stewart κατά την διάρκεια του Star Trek Convention που έλαβε χώρα στο Las Vegas. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα επιστρέψει στον ρόλο του Captain Jean-Luc Picard, σε μία ολοκαίνουργια σειρά του franchise για λογαριασμό του CBS All Access. Τα πρώτα βήματα έγιναν τον περασμένο Ιούνιο, όταν το CBS έκλεισε μία πενταετή συμφωνία με τον παραγωγό του Star Trek: Discovery, Alex Kurtzman, για να αναλάβει την επίβλεψη διάφορων projects που βρίσκονται σε φάση γυρισμάτων όπως από μία σειρά για τα Starfleet Academy και Wrath of Khan αντίστοιχα και ένα animated series.



Οι πλέον βάσιμες φήμες δείχνουν ότι δεν πρόκειται για ένα reboot της σειράς αλλά για την εξερεύνηση του επόμενου κεφαλαίου της ζωής του Picard. Ο Patrick Stewart με την σειρά του πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει ακόμα κανένα δείγμα σεναρίου αλλά υποσχέθηκε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα έχει το ίδιο πάθος. Συμπαραγωγοί με τον Kurtzman θα είναι οι James Duff και Akiva Goldsman, ενώ το σενάριο θα είναι προϊόν των Michael Chabon και Kirsten Beyer. Άγνωστη παραμένει η ακριβής ημερομηνία έναρξης του streaming της σειράς στο CBS All Access. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*